Strony
▼
poniedziałek, 19 stycznia 2015
Warszawskie Historie Kuchenne w mediach
Bardzo nam miło, że nasza książka "Warszawskie Historie Kuchenne" Wam się podoba.
Pod poniższym linkiem posłuchacie audycji z udziałem pani Teresy Ferraris, jednej z laureatek konkursu, i Natalii Grzywalskiej, koordynatorki konkursu, w radiu PR24:
http://www.polskieradio.pl/130/2788/Artykul/1355324,Gotowanie-laczy-pokolenia
A tutaj przeczytacie pierwszą recenzję naszej książki na blogu "Smakocie i Łakołyki":
http://www.smakocie.com/2015/01/warszawskie-historie-kuchenne-ksiazka.html
Książkę pokazano także w Dzień Dobry TVN: http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/najlepsza-na-swiecie-szarlotka-babci-zosi,155607.html i w Pytaniu na Śniadanie TVP http://pytanienasniadanie.tvp.pl/18632135/dieta-dla-seniora.
I jeszcze archiwalny materiał z naszych warsztatów kulinarnych w CookNews:
http://www.kuchniaplus.pl/program/wideo/programy/cook-news-odc-41_1463.html
Zapraszamy do czytania, słuchania i oglądania!
Specializing in providing fingerprint biometric services, career orientation
OdpowiedzUsuńsee more at
http://umit.vn/
Làm sinh trắc vân tay ở đâu
Sinh trắc vân tay là gì
Chọn công việc phù hợp
sinh trắc vân tay là gì